više nije u glazbi

Svi znaju što rade Saša i Kedžo, ali treći član prvog hrvatskog boy benda Tin Samardžić već dugo se ne pojavljuje u javnosti

08.02.2021 u 06:49

Bionic
Reading

Saša Lozar, Damir Kedžo i Tin Samardžić hrvatskoj su javnosti postali poznati još 2003. godine kada su se pojavili u showu 'Super nova Music Talents'. Izbacili su hit '365 dana' koji je danas jedna od omiljenih pjesama koje se puštaju na tulumima. O dvojici članova se sve zna, a mnogi se pitaju gdje se nalazi treći član – Tin Samardžić?

Nakon što je udarni trojac, koji je osvajao top ljestvice, objavio album nazvan 'Instant', svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša Lozar i Damir Kedžo posvetili su se solo karijerama koje još uvijek uspješno grade dok je Tin Samadržić nestao iz javnog života. Nakon raspada benda postao je direktor supetarskog hotela, a nakon toga se preselio u Ameriku.

Izvor: Društvene mreže

Tin je negdje daleko od naših obala sagradio nov život s novim ljudima. U New Yorku živi dugi niz godina gdje studira arhitekturu i unutrašnje uređenje te radi u Sohou na visokoj muškoj modi u robnoj kući Bloomingdale's. Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži, i dalje pridaje veliku pažnju izgledu, posjećuje koncerte i izložbe.

  • +2
Tin Samardžić Izvor: Cropix / Autor: Cropix

U Hrvatskoj je unatoč pandemiji posljednji put bio prošlog ljeta i to u Supetru na Braču te Splitu. Često objavljuje fotografije sa zajedničkog druženja s dječakom Elanom koji mu je očito jako prirastao srcu.

Navodno je riječ o sinu njegovog prijatelja, a dječaka je u protekle četiri godine doveo i u Hrvatsku, kako bi mu pokazao svoju zemlju.