POKAZALI NEZADOVOLJSTVO

Princ Andrew izviždan: Kamenog lica pravio se kao da ne čuje što se na ulicama događa

06.05.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Mnoštvo je izviždalo princa Andrewa dok je kamenog lica u državnom automobilu izlazio iz Buckinghamske palače i uputio se prema Westminsterskoj opatiji

Princ Andrew snimljen je prilikom izlaska iz Buckinghamske palače, dok je odlazio u Westminstersku opatiju na krunidbu svog brata, kralja Charlesa III.

Vojvoda od Yorka odvezen je državnim automobilom, a tijekom vožnje, u trenutku kada je izlazio iz Buckinghamske palače i prolazio pored tribina gdje je bilo okupljeno mnoštvo, krenuli su zvižduci neodobravanja upućeni prema Andrewu.

On, baš kao ni njegov nećak princ Harry, neće imati baš nikakvu službenu ulogu u ovoj povijesnoj ceremoniji. Tako njih dvojica neće hodati u procesiji zajedno s ostalim članovima obitelji, prateći kraljevsku kočiju, u kojoj će biti kralj Charles III i kraljica Camilla, na putu iz Westminsterske opatije prema Buckinghamskoj palači.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju

Zbog svega što je priuštio kraljevskoj obitelji, družeći se s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, kao i optužbama za seksualno zlostavljanje maloljetnice, princ Andrew neće se pojaviti ni na balkonu Buckinghamske palače gdje se tradicionalno okuplja kraljevska obitelj u važnim prigodama, kako bi pozdravili okupljene.

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju