'SHALLOW'

Svi su poludjeli za pjesmom iz najiščekivanijeg filma ove jeseni

29.09.2018 u 18:43

Bionic
Reading

'Shallow', sjajna stvar koju izvode Lady Gaga i Bradley Cooper u glazbenom filmu 'A Star Is Born', apsolutni je hit na top ljestvicama iTunesa i to ne samo u SAD-u

Pjesma je objavljena tijekom četvrtka no već istoga dana navečer suvereno je zasjela na prvo mjesto američkog iTunesa zbacivši povratnički singl nekadašnje teen zvijezde Avril Lavigne 'Head Above Water' koji se sada nalazi na drugom mjestu.

'Shallow' je vrlo brzo zavladala i top ljestvicom svjetskog iTunesa, ostavivši iza sebe DJ Snakea ('Taki Taki'), zatim 'Promises' Calvina Harrisa i Sama Smitha, Maroon 5 ('Girls Like You') i Avril Lavigne.

Radi se o glazbenoj suradnji Lady Gage i Coopera, glumca kojeg znamo iz filmova 'Mamurluk' i 'Silver Lining Playbook', a moći će se čuti u filmu 'A Star Is Born' ('Zvijezda je rođena') o kojem se već mjesecima priča.

  • +9
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U središtu je filmske priče pjevačica Ally i njezin put do vrha koju sjajno tumači glazbena senzacija Lady Gaga za koju se priča kako je potencijalni kandidat za nagrade Zlatni globus i Oscar.

Osim 'Shallow' prvih pet mjesta na iTunesu zauzimaju pjesme: Eminemov 'Killshot', Marshmello & Bastille 'Happier' i Imagine Dragons s 'Natural'.

  • +5
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, većina soundtracka filma 'A Star Is Born' koji u kina stiže 5. listopada je sačinjen od originalne glazbe koju su djelomice napisali Cooper i Gaga, a Bradley je pak inzistirao da glazba u filmu bude snimana uživo.

Inače, glazbenica koju filmski kritičari hvale zbog uloge Ally je otkrila kako ta filmska priča nije autobiografska.

Shallow Izvor: Društvene mreže

'Ally je žena u 30-ima koja je umorna od showbusinessa i sita komentara da neće nikad uspjeti', rekla je Lady Gaga koja je u glazbenoj industriji od svoje 19 godine.

Inače, nakon što je film 'Zvijezda je rođena' prvi puta prikazan na festivalu u Veneciji, Lady Gaga je oduševila publika zaradivši čak osam minuta ovacija.