skladni i sretni

Svi su gledali u njih: Rijetko obiteljsko pojavljivanje bivše 'Kraljice svijeta' Daniele Gračan

13.07.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Poznati bračni par stigao je na ljetno opatijsko događanje, a bivša misica i bivši trener najjačih domaćih klubova, rijetko se pojavljuju u javnosti. No sada su snimljeni u društvu srednje kćeri

Ovog ljeta, Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji domaćin je Mint Cabaret Dinner Showa. Spektakularni cabaret program započeo je prvom predstavom u srijedu, a među posjetiteljima bila je i obitelj Gračan.

Daniela Gračan, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta blistala je u bijeloj, šljokičastoj haljini s izraženim dekolteom dok je pozirala pred kamerom fotoaparata. Na sjajnom izgledu u pedesetim godina, doktorici znanosti i profesorici, mogli bi pozavidjeli mnogi. 'Pala' je i fotografija sa kćeri Emom i suprugom Nenadom Gračanom.

Poznato je da je zanosna dama posljednjih godina posvećena obitelji. Ona u Nenad, podsjetimo, vjenčali su se 1999. u njezinom rodnom Lovranu, a uz Emu imaju i najstariju Lauru i najmlađu Almu. Nakon uspješne manekenske karijere, Daniela se okrenula znanosti u čemu briljira i predaje na fakultetu. Inače, obitelj Gračan često boravi i kod Danielinih roditelja u Vrbniku na Krku, to im je drugi dom.

  • +3
Daniela Gračan Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL