OPRAŠTA SE OD AMERIKE

Švedska princeza prelomila - nakon šest godina vraća se kući

14.06.2024 u 23:25

Bionic
Reading

Baš onako kako bi savršena obitelj trebala izgledati, tako je na novom službenom kraljevskom portretu, objavljenom od strane švedske kraljevske obitelji, izgledala princeza Madeleine sa svojim suprugom i djecom. Portret za njezin 42. rođendan bio je idealan povod da najavi i svoj povratak u domovinu

Kako bi obilježili 42. rođendan princeze Madeleine, na službenim stranicama švedske kraljevske obitelji objavljen je fotografija na kojoj Madeleine pozira sa svojom obitelji.

Riječ je o portretu službeno snimljenom u rujnu 2023. a na kojem Madeleine pozira sa suprugom, bankarom Christopherom O'Neillom i njihovo troje djece - princezom Leonore (10), princom Nicolasom (8) i princezom Adrienne (6).

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

I dok su otac i sin u tamnim odijelima s kravatama, princeza Madeleine se modno uskladila sa svojim kćerima u Self-Portrait kreacijama.

Ovo je bila idealna prilika i da palača objavi kako se peteročlana obitelj, nakon šest godina provedenih na Floridi, vraća u Stockholm.

Iako je još u ljeto prošle godine najavljeno kako se obitelj vraća u Švedsku, sve je odgođeno kako bi imali dovoljno vremena pripremiti se za povratak. Tako su Madeleine i Christopher tijekom tog perioda morali prodati i svoju vilu na Floridi sa sedam spavaćih soba, za koju su dobili gotovo 7 milijuna dolara.

  • +3
Princeza Madeleine Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkako su se vjenčali 2013. godine, princeza i njezin suprug već su živjeli u Stockholmu, New Yorku, Londonu i na Floridi. Inače, švedski dvor 2019. godine je objavio kako djeca princeze Madeleine, kao i djeca njezinog starijeg brata princa Carla Philipa ostaju bez kraljevskih titula i više uz njihovo ime ne stoji Royal Highness, odnosno Kraljevsko Visočanstvo.

Princeza Madeleine s time se bez pogovora složila, smatrajući kako će time njezina djeca imati puno bolje prilike oblikovati vlastite živote u budućnosti.