posljednja epizoda

Svećenik loše prošao u 'Potjeri': Pred Kotigu stigao bez ijednog točnog odgovora

01.06.2023 u 20:40

Bionic
Reading

Svećenik iz Marije Bistrice u posljednjoj epizodi 'Potjere' nije se snašao u prvom krugu pitanja pa je pred lovca Deana Kotigu stigao s 0 eura

Posljednju epizode desete sezone popularnog kviza 'Potjera' obilježio je nastup svećenika koji tijekom brzopotezne igre nije uspio ponuditi niti jedan točan odgovor.

Svećenik Mirko nastupao je treći po redu te je otkrio kako je na privremenom radu u Mariji Bistrici. Rođeni Zagrepčanin rekao je voditelju Jošku Lokasu da mu je hobi sviranje klavira, a iskoristio je priliku i da pozdravi svoju profesoricu klavira.

Lokas ga je u šali pitao koliko vremena ima nakon emisije kako bi ga stigao ispovjediti pa je nakon humoristične razmjene uslijedio set pitanja u kojem se 44-godišnji svećenik nije uspio snaći.

Pred lovca Deana Kotigu stoga je došao s 0 osvojenih eura, ali lošu igru nije uspio ispraviti na ploči.

'Mirko, danas nije išlo, zaboravite ovaj drugi dio igre i fokusirajte se na ponovni dolazak', utješno mu je poručio Kotiga, dok je Joško Lokas zaključio kako je trema, ipak, napravila svoje.

U završnoj potjeri Dean Kotiga još je jednom pokazao vrsno znanje te je natjecatelje Dina, Mirka i Dunju otpravio kući bez osvojenog iznosa.