GDJE JE MATILDE FARIA?

Sve su glasnija šuškanja o razvodu nakon 30 godina braka: Jose Mourinho viđen bez vjenčanog prstena

12.11.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Nogometni trener Jose Mourinho skinuo je svoj vjenčani prsten nakon čega se počelo još jače nagađati kako se on i njegova srednjoškolska ljubav rastaju. Slavni trener s Matilde Farijom ima dvoje djece, a zajedno su u braku punih 30 godina

Iako je samog sebe oduvijek opisivao kao obiteljskog čovjeka, čini se da je nogometni trener Jose Mourinho odlučio nastaviti život daleko od Matilde Farije, žene s kojom je posljednjih 30 godina proveo u braku i s kojom ima dvoje djece.

Mourinho je ovih dana viđen dok je komentirao utakmicu Liverpoola i Manchester Cityja, a ono što je mnogima zapelo za oko je da na prstenjaku više nije imao vjenčani prsten, koji 30 godina nije skidao s ruke.

  • +3
Jose Mourinho i Matilde Faria Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Inače, već je prošlog mjeseca snimljen bez vjenčanog prstena, kada je šetao u blizini njihovog obiteljskog doma, iako je njegov glasnogovornik rekao za medije kako je 's njegovim brakom sve u redu' i dodao da je prsten jednostavno zaboravio staviti na ruku.

56-godišnji Jose Mourinho svoju je suprugu Matilde, veliku humanitarku, upoznao još kao tinejdžer i od tada su bili zajedno. Prošlog tjedna Matilde Faria boravila je u New Yorku s njihovom djecom, 19-godišnjim Joseom Jr. te kćeri Matildom, koja je tamo proslavila 23. rođendan.

Zanimljivo je da obitelj na okupu, točnije supružnici nisu zajedno snimljeni još od veljače ove godine, a da li su istinita nagađanja kako je njihovom braku došao kraj, vjerujemo doznat će se uskoro.