PODIJELILI OBVEZE

Dok se Bradley zagrijavao za ring, Irina Shayk pazila je na njihovu preslatku kćerkicu

12.11.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk imaju dvogodišnju kćer Leu De Seine, a iako su prije pet mjeseci prekinuli četverogodišnju vezu, nastavili su skupa odgajati svoju nasljednicu. Ravnopravno dijele obveze oko plavokose djevojčice

Zgodna Ruskinja Irina Shayk viđena je u šetnji Manhattanom sa svojom mezimicom, dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine, koju je dobila tijekom veze s glumcem Bradleyjem Cooperom.

Kao i uvijek, lijepa Irina bila je pomno dotjerana, a u koži od glave do pete modno se vratila u 90-e. Nosila je dugi kožni kaput, usku crnu haljinu te combat čizme, za kakvima su ove sezone poludjele trendseterice. Kćerkicu je pak odjenula u bijeli zimski outfit.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID

Za to vrijeme tata Bradley bio je u obližnjoj teretani te se počeo baviti boksom kako bi se vratio u formu.

Slavni par prekinuo je vezu prije pet mjeseci, a iako nisu naveli razloge, ostali su u pristojnim odnosima zbog kćerkice nad kojom ravnopravno dijele skrbništvo.

Prije nekoliko dana Shayk je čak viđena u društvu novog muškarca, za kojeg se još ne zna je li joj novi dečko. Na party modne kuće Burberry lijepa 33-godišnjakinja stigla je držeći se pod ruku s markantnim muškarcem u plavom odijelu.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia