Obiteljsko druženje

Šime Vrsaljko pokazao fanovima preslatku fotografiju sebe i trogodišnjeg sina

23.09.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Nogometaš Šime Vrsaljko inače vrlo rijetko objavljuje fotografije obitelji, a nedavno je čak s Instagrama obrisao i sve fotografije na kojima je sa svojom izabranicom Mateom pa je ovaj prizor iznenadio mnoge

Šime Vrsaljko na svom je Instagram profilu objavio rijetku fotografiju na kojoj pozira sa svojim trogodišnjim sinom Brunom. Vidi se da su uživali u restoranu, a igrač madridskog Atletica je svoje lice sakrio rukom i kapom u želji da njegov nasljednik bude u prvom planu.

Podsjetimo, Vrsaljkov dječak rodio se nešto prije nego što je Šime s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Štoviše, ponosni tata je morao na put kad mu je sin imao tek četiri dana.

Šime se na Instagram storyju pohvalio i svojim izborom modnih dodataka, odnosno kožnog kačketa. Na fotografiji sa sinom rukom je uhvatio crnu kožnu kapicu, a ranije je snimio i video u autu u kojem namješta svoju, očito svoj novi modni dodatak uz nezaobilazni zamamni osmijeh. Zbog svog šarma, sportaša iz Nadina mnoge žene smatraju jednim od najzgodnijih nogometašem naše reprezentacije.

Osim što se na neko vrijeme povukao s društvenih mreža, Vrsaljko nije briljirao niti na sportskom borilištu. Mučio se s povratkom na travnjak nakon teške koljena i dvije operacije.

PODRŠKA S TRIBINA

[FOTO] Poznati pohrlili bodriti Vatrene na Poljudu

Pogledaj galeriju