doha u splitu

Sve su dobro zavarale: Iris Rajčić ipak ne navija s tribina već Vatrene bodri uz televizor u svom domu

09.12.2022 u 16:40

Bionic
Reading

Nakon jučerašnje objave iz aviona njezine prijateljice i kume Ane Gruice Uglešić te prijenosa iste kod sebe na Instagram pričama, većina javnosti je pomislila da manekenka putuje za Dohu kako bi bila bliže napadaču Hajduka za kojeg se očekivalo da će biti u početnom sastavu na današnjoj utakmici s Brazilom

No ubrzo se pokazalo da su prijateljice sve dobro zavarale time. Ana Gruica Uglešić zapravo je putovala u Pariz odakle danas šalje zanimljive razglednice. Dohu će očito vidjeti nekom drugom zgodom. Ondje nije ni supruga jednog od naših ponajboljih nogometaša, hrvatskog reprezentativca, Marka Livaje.

Iris Rajčić se danas oglasila na Instagram pričama uz video da je napravila novu frizuru označivši salon i zgradu u Lazarici u Splitu. 'Koristim kosu da bih se izrazila’, napisala je u opisu snimke, te je otkrila kako se isfenirala. Nakon toga je dobro raspoložena prošetala među božićnim ukrasima, a onda je konačno pokazala da nije na stadionu u Katru, nego pred televizorom.

Prošlu utakmicu, onu s Japanom, pratila je Splita. Snimljena je s 'ozbiljnim' izrazom lica što je objavila upravo njezina prijateljica Ana Gruica Uglešić, budući da je navijala s njom. Bivša manekenka (koja je 1997. dobila titulu prve pratilje Miss Hrvatske) i splitska glumica su dugogodišnje prijateljice i kume.

  • +2
Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric