serija koja obara rekorde

Sve što želite znati o novoj sezoni 'Bridgertona' na jednom mjestu

04.11.2022 u 17:59

Bionic
Reading

Otkako se serija 'Bridgerton' pojavila na Netflixu, obožavatelji ne prestaju pričati o njoj. Zanimljivi likovi i zapleti svaku sezonu čine boljom od druge, a nova donosi još jednu dugo očekivanu ljubavnu priču. Odnos Colina i Penelope naći će se u novim izazovima, a fanovi jedva čekaju vidjeti kako će se zaplet razvijati

Otkad je puštena prva epizoda prve sezone, serija 'Bridgerton' okupirala je misli gledatelja. Šareni kostimi puni perja, rušenje tabua, poseban humor, tajanstvena pisma, romantične ljubavi i spletke čine svaku epizodu savršenom cjelinom koja u gledatelju budi glad za još jednom.

Dok su sve ljubavne priče krajem sezona dobile sretan kraj - nježna Daphne se spojila s atraktivnim Simonom u prvoj sezoni, a kraj druge sezone završio je konačnim ostvarenjem ljubavi Anthonyja i odlučne Kate - obožavatelji se pitaju kada će doći vrijeme za ljubavnu sreću mnogima omiljene Penelope.

Ipak, obožavatelji će konačno doći na svoje – treća sezona pratit će priču Penelope i Colina!

'Osjećam se kao da ćete, ako vidite da se Penelope umiljava ovom dečku još jednu sezonu, reći: 'Saberi se! Hajde, nastavi i prijeđi preko toga!' Mislim da će ljudi biti stvarno opsjednuti i da će obožavatelji knjiga biti zadovoljni', rekla je Nicola Coughlan, glumica koja je utjelovila Penelope.

Colinova nesvjesnost njezine zaljubljenosti mogla bi biti glavni problem nadolazeće sezone, ali ako je suditi prema knjizi, to neće biti u pitanju.

'Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom i ozbiljnim osjećajem razmetanja. No obeshrabren je kada shvati da je Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvog kakav jest, sada hladnokrvna. Željan ponovno osvojiti njezino prijateljstvo, Colin nudi mentorstvo Penelope kako bi joj pomogao pronaći muža ove sezone. No kad mu lekcije počnu previše funkcionirati, Colin se mora uhvatiti ukoštac s tim jesu li njegovi osjećaji prema Penelope doista samo prijateljski', otkrivaju iz produkcije.

Zaplet će se vrtjeti oko tajni koje oboje čuvaju. Najveća tajna ipak je ona koju skriva Penelope, a to je njezin alter ego Lady Whistledown. Identitet osobe koja je otkrila mnoge tajne kraljevstva i unijela velik nemir bit će teško prihvatljiv Colinu, posebice jer je Lady Whistledown razotkrila tajne i njegove obitelji.

Likovi će većinom ostati isti te će obožavatelji moći pratiti kako se razvijaju njihove životne priče, a upoznat će i neke nove te će oni unijeti novost u seriju.

  • +10
Bridgerton Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se još uvijek točno ne zna kad će serija biti dostupna na Netflixu, smatra se da se priprema čak osam sezona ove uspješnice! Svaki se nastavak fokusira na drugog brata ili sestru. Nakon Daphne, Anthonyja, Colina i Benedicta, serija bi teoretski trebala prijeći na Eloise, Francescu, Hyacinth i Gregoryja, dajući svakom od njih priliku za sretan završetak.