SORAJA:

Sve smo vidjeli

01.04.2011 u 22:08

Bionic
Reading

Soraja i Dragana vratile su se omiljenom hobiju, pa su se posvađale oko mjesta za sjedenje. George se požalio da su ga samo Lester, Tamara i Slavica pozdravile kad su svi stanari sreli

Nakon kratke svađe između Soraje i Dragane oko mjesta za sjedenje situacija se nakratko smirila. Nirmal je rekao kako će on sjediti gdje stigne, a Draganu je zezao da se sad ima priliku zaljubiti u Nemeša.

George se požalio kako su ga samo Lester, Tamara i Slavica javili kad su bili u istom prostoru s ostalim stanarima Big Brother kuće. Nemeš se ne slaže s Georgom da je Marijana bila ljuta, već mu je rekao kako vjerojatno nije htjela trošiti vrijeme na usputne pozdrave s njim.

Duško je neuspješno pokušao oraspoložiti Soraju koju su svi napali zbog njezine reakcije u vezi mjesta za sjedenje, pa mu je ona odbrusila da je se kloni i udarila ga ručnikom. George se pridružuje hajci na Soraju, no iz drugog kuta, pa kaže kako je varala u igri 'Upoznaj me' te da je zato pobijedila.

Emi koja je nova na smetlištu čini se kako je atmosfera mrtva, no Horvat joj je rekao da se vjerojatno radi o tome što ih je malo, a slabo se poznaju. Soraja je, vjerojatno ciljajući na Draganu, izrazila svoje nezadovoljstvo ljudima koji su došli u Big Brother, a samo šute i ozbiljni su cijelo vrijeme. Nemeš se ubacio i objasnio da su svi Požarevljani takvi, no Soraja mu je odbrusila kako joj se nije baš tako činilo za vrijeme tuluma nakon kojeg su on i Marijana spavali.

Nemeš zbunjeno pita što su to ostali vidjeli, a Soraja mu odgovara – sve.