SNIMALI REKLAMU

Sve ostaje u obitelji: Ben Affleck prije sedam godina je izbačen iz kockarnice, a sada se vratio - i to u društvu buduće punice

31.08.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Iako ima već 75 godina, majka latino dive Jennifer Lopez svoj je prvi glumački angažman odradila besprijekorno, a kako i ne bi kada joj je savjete davao budući zet, s kojim je Guadalupe Lopez zvijezda nove reklame za novu sportsku kladionicu u Americi

Baš kao što je bio ovisnik o alkoholu, Ben Affleck bio je ovisan i o kockanju, a rijetki se sjećaju da je te 2014. godine čak izbačen iz Hard Rock Casina & Hotela, dok je igrao blackjack, uz optužbe da 'broji karte'. Punih sedam godina 49-godišnjak je vješto izbjegavao odlaske u kockarnice, no sada se vratio i to u društvu buduće punice, Guadalupe Lopez.

Upravo njih dvoje jedni su od glavnih aktera nove reklame za sportsku kladionicu WynnBet. Za 75-godišnju Guadalupe ovo je bio prvi glumački angažman, no u svemu se snašla kao riba u vodi. Tijekom svog pojavljivanja majka Jennifer Lopez ubacuje sve svoje kovanice u dva automata, nadajući se glavnom zgoditku, a upravo u tom trenutku, Ben Affleck prolazi kraj nje.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je reklama snimana još u lipnju u Wynn resortu u Sin Cityju, sve je u javnost stiglo tek sada. Zanimljivo je kako Guadalupe Lopez ima 'zlatnu ruku' te je, kako ju je opisala kći, pravi kockar. Jednom je prilikom u kockarnici u Atlantic Cityju osvojila nevjerojatnih 2.4 milijuna dolara.

Osim njih dvoje u novoj se reklami pojavljuju NBA legenda Shaquille O'Neal kao i komičar Melvin Gregg.