ZAJEDNO U VENECIJI

Sve moje je i tvoje: Salma Hayek još jednom pokazala da je najbolja snaha, ali i maćeha

18.04.2024 u 11:22

Bionic
Reading

U Veneciji ovih dana boravi slavna Meksikanka Salma Hayek, koja je tamo stigla na ovogodišnji jubilarni 60. Venecijanski bijenale. Pred okupljenim fotografima Salma je izgledala zanosno u plavoj šljokičastoj haljini koja laska njezinoj figuri i oblinama, no više od toga pažnju je privuklo njezino društvo

Zajedno sa suprugom Francoisem-Henrijem Pinaultom, 57-godišnja Salma Hayek stigla je na službeni photocall na 60. Venecijanskom bijenalu i odmah privukla brojne poglede.

A kako i ne bi kada je odabirom odjeće izgledala senzacionalno. Odabravši šljokičastu haljinu boje mora, koja je tako laskala njezinoj figuri, svi pogledi bili su usmjereni prema lijepoj Salmi. Zahvaljujući cipelama na platformu i visoku potpeticu 'dobila' je i na visini, a dobro raspoloženje nije krila.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Ponosan na njezin izgled bio je i njezin suprug, CEO Keriga Francois-Henri Pinault, koji je paralelno morao 'udovoljavati' svojoj lijepoj supruzi, ali i svojoj starijoj kćerki, koju je dobio u bivšem braku s Dorothée Lepère i s kojom ima i sina Francoisa. Riječ je o 23-godišnjoj Mathilde s kojom Salma ima odličan odnos.

Mathilde Pinault odlučila je poput svoje maćehe odjenuti šljokičastu haljinu, no za razliku od Salme u plavom, ona je odabrala srebrnu boju.

  • +3
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Chinellato/IPA / Sipa Press / Profimedia

Sretnoj obitelji Pinault u jednom se trenutku pridružio i glava cijele obitelji, otac Francoisa-Henrija, a koji se zove, a kako drugačije nego - Francois.

Inače, par je u sretnom braku od 2009. godine, kada su se vjenčali u Parizu, i to dvije godine nakon rođenja zajedničke kćeri Valentine. Bračne zavjete obnovili su te 2009. u Veneciji, stoga im je dolazak u ovaj talijanski grad uvijek podsjetnik na lijepe uspomene i njihovu ljubav.