SPOJILA IH GLAZBA

Sve ljubavi Danijele Martinović: Nakon braka s Thompsonom i 24 godine provedene s Grašom pala je na šarm policijskog inspektora

02.03.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica koju će gledatelji uskoro moći pratiti u ulozi žirija u showu 'Zvijezde pjevaju' s javnosti je podijelila vijest koja je mnoge iznenadila

Danijela Martinović prije dvije godine prekinula je s Petrom Grašom nakon 24 godine veze. O vezi su rijetko progovarali te je nikada nisu okrunili brakom. Pjevač se potom oženio s Hanom Huljić s kojom je u srpnju 2022. dobio kćer Albu, a sada se doznalo i da Danijela ima novu ljubav u životu.

Kako piše magazin Gloria, riječ je o kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću koji je dvije godine mlađi od splitske pjevačice. Kako je ispričala svog novog dragog je upoznala kada je njezina odvjetnica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Nakon što je riješila slučaj, pjevačica i inspektor nastavili su se viđati.

  • +5
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi', otkrila je Martinović za Gloriju i dodala da su se nakon upoznavanja, 'provodili puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijele iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe'.

Danijelin novi dečko navodno također pripada svijetu glazbe te uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja, o čemu je svojedobno pisao 24sata.

Josip Plavić, kako se može vidjeti na njegovom Facebook profilu, veliki je zaljubljenik u paintball, a stoji i da je potpredsjednik jednog paintball kluba.

No, prije Plavića, Danijela Martinović je čak dva puta 'pala' na kolege glazbenike. Prvi je bio Marko Perković Thompson, s kojim je bila i u braku, a o čemu se doznalo tek naknadno, budući da je sve 'odrađeno' u najvećoj tajnosti. Vjenčanje je održano 1995. godine u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, a razveli su se već tri godine kasnije.

Budući da je nakon nje Thompson odlučio stupiti ponovno u brak s današnjom suprugom Sandrom, Thompson je tražio i crkveno poništenje braka s Danijelom Martinović. Nakon što je prvi pokušaj poništenja odbijen, 2005. godine crkveni sud u Splitu ipak im je ispunio želje i dao im razrješenje braka.

GLAZBENI SPEKTAKL

Danijela Martinović nastupila u prepunom Lisinskom: Podršku pjevačici pružile su brojne poznate Hrvatice

Pogledaj galeriju

Svog drugog životnog partnera, Petra Grašu, upoznala je 1995. na Dori, a dvije godine kasnije zpaočeli su i ljubavnu vezu koju su čuvali od znatiželjne javnosti. Iako su proveli zajedno 24 godine, nerado su s medijima i obožavateljima dijelili detalje iz privatnog života i veze, no tu i tamo ipak bi, da zadovolje sve, dali barem mali uvid.

Tako su, među ostalim, nekoliko puta rekli kako njihovoj vezi nije potreban brak. Unatoč brojnim šuškanjima o problemima u vezi, konačna potvrda iznenadila je javnost, a Grašo je ubrzo nakon prekida sreću pronašao s Hanom Huljić.