vječno vedra

Danijela Martinović se pohvalila: 'Prošle godine imala sam jedan od najposebnijih rođendana u životu... uskoro opet slavimo'

11.07.2022 u 14:25

Bionic
Reading

Zadnjih mjeseci život i karijera splitske pjevačice u poebnom su fokusu javnosti, a mnoge je zanimalo kako reagira na novosti u obitelji Grašo-Huljić. No, do sad 'ni slovo' nije rekla po tom pitanju, već je fokusirana na svoje nove projekte

Sada je na Instagram profilu Danijele Martinović osvanula objava koja pokazuje kako Splićanka uživa u životu, a najavila je i novi party za svoj 51. rođendan kojeg će proslaviti 15. srpnja. Prošli, jubilarni veliki dan oblježila je u Sloveniji, u tamošnjem restoranu u sklopu vile Zemono u Vipavskoj dolini. Razlog tamošnje fešte je dugogodišnje prijateljstvo s vlasnikom restorana, slavnim chefom Tomažem Kavčićem.

Podsjetimo, to joj je bio prvi rođendan nakon prekida dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom, a svjećice na rođendanskoj torti ugasila je u društvu nekoliko bliskih prijatelja te sestre Izabele Martinović. Pjevačica se sada veseli novoj proslavi svog velikog dana. 'Prošle godine imala sam jedan od najposebnijih rođendana u životu... uskoro opet slavimo', poručila je.

Inače, Danijela je nakon prošlogodišnje proslave izjavila da će slaviti cijele godine. Priznala je kako je roditelji često pitaju zašto se ne uozbilji, a ona kaže kako se to vjerojatno nikada neće dogoditi. Trenutačno piše roman, a nedavno je predstavila novu pjesmu na Splitskom festivalu s kojeg je izbivala sedam godina jer je, izjavila je, 'jednostavno nije imala pjesmu za koju je vjerovala da treba i može tamo biti izvedena'.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL