KLJUČAN JE BIO JEDAN POZIV

Osmijeh ne skida s lica: Danijela Martinović ponovno je sretna i zaljubljena

02.03.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Splitska pjevačica nakon prekida dugogodišnje veze s kolegom Petrom Grašom, ponovno je sretna i zaljubljena, a muškarac zaslužan da se Danijeli Martinović vratio osmijeh na lice kriminalistički je inspektor

Iako već otprilike godinu dana 'osjeća leptiriće u trbuhu' i uživa u zagrljaju muškarca koji joj je, nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom, ponovno vratio osmijeh na lice, splitska pjevačica Danijela Martinović tek je sada javno i potvrdila da je u sretnoj vezi.

51-godišnja pjevačica priznala je za magazin Gloria da je u njezin život ušao muškarac uz kojeg se ponovno osjeća sretno i zadovoljno. Riječ je o 49-godišnjem kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću, s kojim je prvi susret bio strogo poslovan, no iskre koje su osjećali nisu mogli dugo kriti.

Kako je otkrila, do susreta je došlo nakon što je njezina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Iako je slučaj brzo riješen, ona i Josip ostali su u kontaktu nakon jednog, kako je rekla, neplaniranog telefonskog poziva. Priznala je i da su isprva provodili puno vremena razgovarajući, nakon čega su shvatili da imaju iste poglede na život, ali i neke snove.

  • +5
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena', priznala je Danijela Martinović za Gloriju.