SRETNO U TORINU

Bliži se trenutak nastupa, a naša Mia Dimšić poručuje da ima tremu i da se vidi u finalu

10.05.2022 u 20:27

Bionic
Reading

U Torinu u Italiji večeras se održava 66. izdanje Eurosonga, a gledatelje će voditi svjetski poznata pjevačica Laura Pausini, radijski voditelj Alessandro Cattelan i glazbenik Mika - Michael Holbrook Penniman. Tema mira u središtu je ovogodišnjeg izdanja Eurosonga što je već nagovijestilo povlačenje prvobitne ukrajinske predstavnice Aline Pash te zabrana sudjelovanja Rusiji zbog agresorskog rata. Predstavnici 17 zemalja predstaviti svoje pjesme, među kojima i naša Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'

Naša Mia Dimšić nastupa jedanaesta. Netom prije početka najgledanije svjetskog glazbenog natjecanja u svojoj zadnjoj live izjav prije nastupa izjavila je za HRT da ima tremu, ali da je to dobra trema. 'To je kulminacija svega što se skupljalo zadnjih mjeseci i činjenica koliko sam dobila podrške i ljubavi sa svih strana, već sam veliki pobjednik', poručila je.

Rekla je da se vidi u finalu. 'Amiciozna sam i pozitivna u svakom trenutnku. Trudim se prepustiti unutarnjem glasu a on mi od početka govori da trebam ovdje biti', istaknula je miljenica publike, naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu i dodala kako su ona i njezin tim dali sve od sebe da se što bolje predstavi.

  • +10
Mia Dimšić Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače Mia je doživjela nimalo ugodan trenutak na svečanoj ceremoniji otvorenja natjecanja u Torinu nakon šetnje legendarnim tirkiznim tepihom. Dok je davala izjave medijima, pored nje je bio predstavnik Izraela, pjevač Michael Ben David, koji je zbog svog ponašanja prema njoj razbjesnio javnost.

Naime, Michael je u jednom trenutku oteo Miji mikrofon iz ruku, a snimka je osvanula na Redditu uz opis: 'Nije mi se svidio ovaj trenutak, jadna Mia'. Naša kantautorica sve je iznenadila promjenom. Na Instagramu se naime pohvalila da se u Torinu ošišala pa sada ima bob frizuru, a za osvježeni izgled dobila je samo komplimente.

  • +8
Mia Dimšić u Torinu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / NATHAN REINDS