NICOLE ARTUKOVICH

Ponovno je u Hrvatskoj: Snaha Roda Stewarta objavila fotografiju s omiljenim hrvatskim nogometašem

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 12.10.2020 10:30
  • Objavljeno 12.10.2020 u 10:30
Rachel Hunter, Nicole Artukovich

Rachel Hunter, Nicole Artukovich

Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je ljeto provela krstareći Jadranom u društvu slavnog glazbenika i njegovog sina Liama Stewarta, Nicole Artukovich ponovno je u Hrvatskoj, čime se pohvalila na Instagramu. Plavokosa Nicole stigla je u Zagreb gdje se imala prilike fotografirati i s omljenim igračem naše reprezentacije

Upravo zahvaljujući Nicole Artukovich i njezinom vezom s Liamom Stewartom, sinom slavnog glazbenika, Rod Stewart ovog je ljeta upoznao ljepote naše zemlje. Brojna obitelj, među kojima je bila i Nicole, uživala je krstareći luksuznom jahtom po Jadranu, a nakon njihovog odlaska plavokosa je djevojka ostala na samom jugu, odakle su porijeklom njezini baka i djed.

U međuvremenu se i ona vratila u Ameriku, da bi se sada ponovno vratila i to u Zagreb, čime se pohvalila na svom Instagram profilu. Za ovog posjeta Nicole Artukovich se imala priliku susresti s omiljenim hrvatskim nogometašem, a taj susret ostao je ovjekovječen fotografijom kojom se Nicole pohvalila.

Na fotografiji su ona i nogometaš Domagoj Vida zbog čega su joj pozavidjeli mnogi njezini prijatelji, ali i sestra Christina.