FOTOGRAFIJA ZA USPOMENU

Nikoli Kaliniću uspjelo je ono o čemu mnogi muškarci sanjaju

26.07.2018 u 10:45

Bionic
Reading

Otkako je stigao u SAD, gdje ga s talijanskim klubom Milanom očekuju utakmice International Champions Cupa s drugim europskim klubovima, naš Nikola Kalinić ne prestaje objavljivati fotografije sa svojim idolima

Nakon što se fotografirao sa Zlatanom Ibrahimovićem te uz objavu napisao 'Idol', za što je dobio više od 33 tisuće lajkova, Nikola Kalinić objavio je fotografiju s jednom od najpoznatijih holivudskih glumica, ujedno velikom zaljubljenicom u nogomet - Juliom Roberts.

U samo dva sata otkako je objavio fotografiju pet tisuća ljudi stisnulo je gumb 'sviđa mi se', a jedna od njegovih pratiteljica na Instagramu u nevjerici mu je napisala: 'Ma daj', stavivši i emotikone da je u šoku.

Inače, priča oko Nikole Kalinića i Svjetskog nogometnog prvenstva već je dobro poznata većini. Naime, našem golgeteru nije se svidjelo to što nije u početnom sastavu hrvatske reprezentacije, pa mu se izbornik Zlatko Dalić, nakon prve utakmice u skupini protiv Nigerije, zahvalio.

Nikola Kalinić vratio se iz Rusije nakon što je izbačen iz hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Hrvatska je na kraju osvojila srebro, a Kalinić je postao najveći gubitnik te je odbio primiti medalju, iako su mu je donedavni suigrači željeli poslati.