ne krije koliko uživa

Sve češće se hvali obiteljskim prizorima: Djevojka Šime Vrsaljka pokazala nježne, majčinske trenutke

27.07.2022 u 13:40

Bionic
Reading

Slovenska manekenka Kaja Vidmar objavila je video s četveromjesečnom kćerkicom Viktorijom, koju je dobila s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom

Na crno-bijeloj snimci se može vidjeti kako se Kaja Vidmar i djevojčica maze ležeći jedna pored druge. Kaja je u video dodala i pjesmu 'New Soul' (nova duša). Ne zna se tko držao kameru te je li video snimio upravo otac Vrsaljko ili netko drugi.

Nedavno je Kaja sa svojim pratiteljima pokazala fotografiju s malenom Viktorijom na kojoj su snimljene bebine i mamine noge, a pohvalila se i kako uživa u vožnji jet-skijem s Vrsaljkom. Naveliko se priča su možda već u braku budući da par na najnovijim fotografijama nosi prstenje nalik vjenčanom.

Da su nogometaš i manekenka u vezi potvrđeno je krajem prošlog mjeseca, kada je Kaja objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju. Nije poznato kad se Šime razveo od prve supruge srednjoškolske ljubavi Matee s kojom ima sina Brunu, a naklapanja o njihovom prekidu počela su kada je on u lipnju prošle godine s Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije te se vidjelo da više ne nosi vjenčani prsten.

Šime Vrsaljko Izvor: Profimedia / Autor: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia