svi se super slažu

Sestre Vidmar uživaju: Vrsaljkova Kaja na ljetovanje povela i sestru Laru

01.07.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Slovenska manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar dugo je skrivala svoju vezu s nogometašem Atletico Madrida i odbijala je potvrditi unatoč brojnim nagađanjima. No nedavno je odlučila svijetu priznati to i pokazala prvu službenu fotografiju s jahte na kojoj pozira sa svojim odabranikom, našim nogometašem Šimetom Vrsaljkom. Sudeći prema fotografijama, još uvijek su na odmoru a padaju i neki novi prizori

Kaja Vidmar svojim pratiteljima na Instagramu je pokazala novu fotografiju s odmora iz snova na kojoj pozira sa sestrom Larom Vidmar i Meri Rašin, koja je dugogodišnja partnerica Šiminog brata.

Kaja je objavu opisala sa 'curke' uz žuto srce i emotikon mora. Na svom Instagram storyju podijelila fotografiju na kojoj se vidi da im se pridružila i Šimina mama.

Inače, nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su lijepa Kaja i Vrsaljko već i razmijenili bračne zavjete jer su na fotografijama s vjenčanja vidljivi slični prsteni na njihovim desnim rukama. Glasine o vezi Vrsaljka i Kaje počele su kružiti krajem veljače, kada je ona bila u visokom stupnju trudnoće. Nedavno je rodila kćer Viktoriju.

  • +14
Uzvanici na vjenčanju Helene Matić i Dominika Livakovića Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc