svi joj se dive

Sve bolje izgleda: Indira Levak u ultra kratkim kreacijama pokazuje kako se trud u teretani itekako isplatio

18.08.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Naša pjevačica ne krije koliko je sretna i zadovoljna brojem ovoljetnih gaža. Svoje fanove redovio informira gdje nastupa a usput ih oduševljava svojim ljetnim 'lookovima'. Nema toga tko se ne slaže s tim da Indira Levak sve više pršti samopuzdanjem i zadovoljstvom

Atraktivna Županjka je i s novom fotografijom u bijeloj ultra kratkoj haljini s uzorkom i štiklama zaradila hrpetinu komplimenata svojih pratitelja. Najavila je da putuje izvan granica Hrvatske gdje će nastupati, a po običaju bila odlično raspoložena i spremna za nadolazeći koncert.

Indira Levak i dalje blista svojom besprijekornom platinastom frizurom i velikim osmijehom, a ne može se ne primjetiti njezina vitka figura koju dotjerava u teretani uz pomoć muža Miroslava Levaka.

'Sretna sam što ovog ljeta ima više koncerata, pjevam i plešem s mojom publikom u cijeloj regiji! Svi smo željni zabave, dobre atmosfere i druženja', poručila je nedavno za Zagreb Info. Dok nije na koncertima pjevačica se bavi turizmom u Fažani, radom u studiju i proizvodnjom namještaja Indira Levak Dizajn, a čeka je i otvaranje beach bara, no nju sve te obveze, kaže, raduju i ispunjavaju.