KOLIKO SE MIJENJALA

Sva izdanja Franke Batelić: Od sramežljivog curetka do vamp žene

16.03.2018 u 14:00

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana mlada pjevačica je u centru pažnje zbog odlaska na Eurosong gdje će ove godine s pjesmom 'Crazy' predstavljati Hrvatsku. Njezina pjevačka karijera počela je pobjedom u talent natjecaju Showtime 2007. godine. Evo kako se Franka Batelić od tada mijenjala kroz godine

U 2008. godini Franka Batelić ostvarila je suradnju s Mirom Buljanom, Nenom Ninčevićem i Borisom Đurđevićem na pjesmi 'Ruža u kamenu' te nastupila na Hrvatskom radijskom festivalu. Popularnost joj je dodatno narasla sudjelovanjem u HRT-ovom showu 'Ples sa zvijezdama'.

Nakon srednje škole provela je nekoliko semestara na prestižnom fakultetu Berklee College of Music, a u Zagrebu je poslije toga upisala i pravni fakultet. Fakultetske obaveze su je okupirale te je nakratko izbivala sa scene, no na nju se vratila sredinom prosinca prošle godine nakon četverogodišnje pauze objavivši pjesmu 'S tobom'.

Ipak, nije uvijek izgledala kao danas. Ako zavirite na fotografije s početka njezinog glazbenog puta, vidljivo je da je njegovala i drugačiji imidž. Sa 16 godina furala je kratku, dječačku, razbarušenu frizuru koju je s vremenom počela puštati. Tijekom godina isprobala je i šiške te svjetlije i tamnije nijanse kose. Danas 25-godišnja Franka izgleda bolje nego ikada.

'Volim modu, ali ju uvijek nekako prilagođavam svom već izgrađenom stilu. Ne patim na trendove i ne moram imati sve što je u tom momentu fora i must. Najbolje se osjećam u svojim najdražim trapericama i oversized džemperu', izjavila je ranije za tportal.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX