NIJE JOJ LAKO

Suzy Josipović snimila dom nakon potresa: 'Svi zidovi popucali, ali mi smo dobro'

24.03.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić vratila se u svoj zagrebački dom nakon razornog potresa koji je pogodio glavni grad u nedjelju rano ujutro. Javnosti je pokazala kakve je posljedice podrhtavanje tla ostavilo u njezinu stanu

Mnogi Zagrepčani u nedjelju su osjetili jaki potres koji je ostavio trajne posljedice na brojne nekretnine u glavnom gradu. Jedna od onih koja je u svom domu doživjela velik stres je Suzy Josipović.

Bivša manekenka, danas poduzetnica, nakon dva dana vratila se u svoj dom i javnosti pokazala kakve su posljedice potresa.

Potpuno uništena kuhinja s razbijenom radnom pločom te brojnim kuhinjskim potrepštinama i posuđem potpuno su je šokirali.

Njezina omiljena prostorija u stanu sada je neprepoznatljiva. Posljedica ima i u drugim prostorijama.

  • +3
Dom Suzy Josipović Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

‘I tako svaka prostorija. Svi zidovi popucali..svi. Bolje da više ne snimam’, napisala je.

‘Ali mi smo dobro. Hvala svima na brizi. Tek sad znam koliko sam sretna što vas imam, moje prijatelje. Hvala vam od srca’, pisala je tužna Suzy.

Prizor u spavaćoj sobi posebno ju je šokirao. Na njezin bračni krevet nakon potresa pala je glazbena linija. ‘Da smo ostali ležati, linija bi nam pala na glavu’, zaključila je Josipović.