VELIKI USPJEH

Supruga poznatog glumca i komičara privremeno preselila u Englesku zbog uloge u Netflixovoj seriji

10.02.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Tanja Ribič privremeno je svoju slovensku adresu zamijenila britanskom. Supruga komičara, glumca i glazbenika Branka Đurića Đure zaigrat će u seriji 'Zero Chill', koja se počinje emitirati naredne godine

Slovenska glumica i pjevačica Tanja Ribič provest će u Engleskoj dva mjeseca. 'Prije nekoliko mjeseci imala sam audiciju i skoro sam totalno zaboravila na nju, a onda su me iznenadili kad sam imala najviše posla. Morala sam otkazati svoje angažmane u već rasprodanim predstavama u kazalištu i naći zamjenu za te uloge. Sve je bilo na brzinu, tako da još nisam svjesna da sam tu', izjavila je za Avaz. Pratiteljima na društvenoj mreži 50-godišnja glumica pokazala je kako uživa u botaničkom vrtu Sheffield.

Supruga Branka Đurića Đure već je snimala za strane produkcije, a ovo joj je prvi put da radi za produkciju poput Netflixa.

'Tek sam počela sa snimanjem. Još postoji neko strahopoštovanje, tako da se ne mogu još radovati ili nešto slično. Brinem se da bude sve kako treba, da napravim što bolji lik, da ljudi vide kakve smo mi glumice na Balkanu', poručila je.

Slovenski mediji su je prozvali svojom Meryl Streep. Osim u kazalištu, televiziji i filmu Tanja Ribič ostvarila i glazbeni uspjeh. Ljubitelji najstarijeg glazbenog natjecanja u Europi pamte je iz 1997. godine, kad je svoju zemlju predstavljala na Eurosongu s pjesmom 'Zbudi se'. S Brankom Đurićem Đurom upoznala se kada je došao kao glumac gostovati u slovensko kazalište. Igrali su muža i ženu i zaljubili se. U braku su dobili kćeri Elu i Zalu dok Đuro iz prvog braka ima i sina Filipa.