slavlje u domu

Supruga Piercea Brosnana zahvalna sudbini što se umiješala u njihove živote

10.04.2024 u 12:44

Bionic
Reading

Bivši Bond i jedan od najvećih holivudskih zavodnika slavi trideset važnih godina sa svojom suprugom, a okruglu obljetnicu ona je obilježila divnim riječima prisjetivši se njihovih početaka

Njihov brak slovi kao jedan od najdugovječnijih i najčvršćih, a sada su proslavili i 30 zajedničkih godina! Pierce Brosnan i Keely Shaye Brosnan u javnosti prikazuju ljubav koja traje, a još uvijek zaljubljena Keely zahvalila je sudbini što ju je spojila s holivudskim glumcem.

'Bio je zadivljujuć. Visok, tamnoput i zgodan — sve ono što bi svakoga odmah privuklo. Imao je taj nestašni sjaj u očima. Pomislila sam: 'Vau! Vau!'', rekla je Keely 2021. u intervjuu prisjetivši se prvog dojma koji je na nju ostavio Pierce Brosnan, a i danas ju ovaj holivudski velikan jednako oduševljava.

Upoznali su se 1994. godine u Meksiku, a popularna je novinarka i reporterka na Instagramu objavila emotivnu posvetu njihovim zajedničkim godinama.

'8.4.94. je bio moj sretan dan. Kako sam mogla znati dok sam hodala iza ugla i ulazila u tvoj život da će se moja sudbina zauvijek promijeniti? Zahvaljujem svojim sretnim zvijezdama što sam imala hrabrosti predstaviti ti se i zauvijek sam zahvalna na povezanosti i obitelji koju dijelimo tri desetljeća kasnije', napisala je Keely poželjevši suprugu sretnu godišnjicu upoznavanja.

U galeriju fotografija 60-godišnjakinja stavila je fotografije para iz mladosti, a o zajedničkom starenju nedavno je progovorio i glumac priznavši da osjeća pravu ljubav koja dolazi iz srca.

Na njezinu se objavu osvrnuo i Brosnan komplimentirajući joj: 'Hvala Bogu na tebi draga Keely, dala si mi krila da letim. Puno te volim.'

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia