jednostavna ljepotica

Supruga Nikole Karabatića zasjenila mnoštvo ljepotica

17.05.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Géraldine Pillet, supruga rukometaša Nikole Karabatića, zablistala je na gala večeri francuskog nogometnog kluba PSG. Taj divan trenutak zabilježio je fotografijom na svojoj društvenoj mreži i sam suprug koji se tu večer nije odvajao od nje

Na travnjaku pariškog nogometnog kluba PSG-a istaknuti rukometaš Nikola Karabatić pozira sa suprugom Géraldine Pillet uoči glamurozne gala večere na kojoj su se pojavili svi bitni iz svijeta francuskog sporta.

Feeling good tonight with my @sainteisaure bag✨

Objavu dijeli GeraldineP (@geraldinepillet)

U moru ljepotica isticala se Nikolina supruga, Géraldine, inače vrsna gimnastičarka, čemu može i zahvaliti svoju vitku i gracioznu liniju. U jednostavnoj ali otmjenoj crnoj haljini, koju je upotpunila bijelo-zlatnim detaljima, jednostavno je tu večer blistala, a vjerujemo kako je jednom od najboljih rukometaša svijeta zavidjelo mnogo njegovih sportskih kolega.

Mission Gala @fondationpsg @psg @geraldinepillet #psgfondation #gala #psg

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Osim toga, supružnici su se našalili i snimili video u kojem oponašaju agenta Jamesa Bonda i jednu od njegovih djevojaka.

Lijepi je par tu večer iskoristio kako bi malo odahnuo od obiteljskih obveza koje im svakodnevno uljepšava njihov jednogodišnji sinčić Alek.

❤️👨‍👦🇵🇹 #beach #fatherandson #sea #portugal

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Između ostalog, tročlana obitelj Karabatić prije nekoliko dana odmarala se na pješčanim portugalskim plažama uživajući u lijepom vremenu, moru, suncu i koktelima.

So gorgeous ❤️ @geraldinepillet #mum #milf #sun #vilavitaparc

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on