PRAVI SRETNIK

Veliko slavlje u obitelji Nikole Karabatića

12.04.2017 u 10:20

Bionic
Reading

U domu velike rukometne zvijezde Nikole Karabatića ovih dana bilo je veselo. U samo nekoliko dana i Nikola i njegov sinčić slavili su rođendan

Jedan od najboljih rukometaša svijeta danas slavi 33. rođendan u krugu obitelji, a prije samo nekoliko dana njegov je sinčić Alek proslavio godinu dana života. Obitelj mu je priredila najljepše iznenađenje, a rukometaš nije krio oduševljenje. Na svom profilu na Instagramu pohvalio se time koliki je sretnik.

‘Ovo se dogodi kad imate najbolju obitelj na svijetu. Puno vas volim!', napisao je ispod fotografije na kojoj ga u mnoštvu šarenih balona s raznim natpisima dočekuje njegov mališan. Za slatko iznenađenje pobrinula se Alekova majka i Nikolina partnerica Géraldine Pillet.

Birthday party 🍾🎁🎉👶🏼 #KraljAlek #baby #birthday

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Prije nekoliko dana u ovoj je obitelji bilo jako veselo jer su proslavili važan dan - maleni je Alek navršio godinu dana, a na Instagramu je rukometaš francuskog kluba PSG postavio video kojim pokazuje slavljeničku atmosferu iz svog doma.

My pride ❤ #family #worldchamp #KraljAlek

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

Koliko ga obitelj i sinčić uveseljavaju i čine bogatim čovjekom, Nikola, koji ima i hrvatske korijene, često zna podijeliti sa svojim mnogobrojnim obožavateljima na društvenim mrežama.