LIJEPA LUCIANA

Supruga Matta Damona pokazala nevjerojatnu figuru

26.09.2023 u 09:00

  • +2

Matt Damon i Luciana Barroso

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Svoju vezu Matt Damon i Luciana Barroso ozakonili su 2005. godine i zajedno imaju tri kćeri - Isabellu, Giju i Stellu, a glumac ima izniman odnos i s njezinom kćerkom Alexijom iz prvog braka

Iako su zajedno već dva desetljeća, Matt Damon je još uvijek očaran svojom lijepom suprugom Lucianom Barroso. Paparazzi su ih snimili u Miamiju, gdje su uživali u danu na plaži, a ne samo da se Damon pohvalio trbušnjacima, već je i Luciana, majka četiriju djevojčica, pokazala nevjerojatnu figuru.

Holivudski par bio je fokusiran jedno na drugo i nisu se previše obazirali na ljude oko sebe. Matt Damon upoznao je Lucianu 2003. dok je u Miamiju snimao film 'Zauvijek zajedno', a ona je radila kao konobarica u kafiću kojeg je posjećivao. U to vrijeme ona je još uvijek bila u braku s prvim suprugom, a njezina kći Alexia imala je četiri godine.

LUCIANA BARROSO

[FOTO] U braku su 17 godina: Matta Damona i njegovu lijepu suprugu ne viđamo često

Pogledaj galeriju

Očarana Damonom, odlučila se razvesti od tadašnjeg supruga i godinu dana kasnije već je bila u braku s holivudskim glumcem s kojim je dobila tri kćeri.

'Ona je sa mnom toliko godina i zaslužuje medalju. Nikome ne bih pametovao o vezi, ali ja sam prilično sretan što sam našao svoju ženu. I ako postoji neka tajna sretnog braka, onda je to da se stalno osjećaš sretno i zadovoljno', izjavio je svojedobno Matt Damon, koji nikada nije krio koliko je zaljubljen u svoju suprugu i koliko mu ona znači.