RAJSKI ODMOR

Supruga hrvatskog milijardera otkrila čari egzotičnog provoda

06.02.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Pet mjeseci nakon što su glamuroznim vjenčanjem ozakonili svoju vezu Davor Lukšić, jedan od najbogatijih Hrvata, i njegova plavokosa supruga Cristel Carrisi odmor su potražili na egzotičnoj destinaciji, na filipinskom otoku Palawanu, za koji mnogi tvrde da je jedan od najljepših na svijetu, te mjestu El Nidu, koje se diči drugom najljepšom svjetskom plažom

Ne čudi to da je Davor Lukšić, jedan od najimućnijih Hrvata, koji je u rujnu prošle godine glamuroznim vjenčanjem ozakonio četiri godine romanse s Cristel Carrisi, za odmor od zimskih mjeseci odabrao egzotične Filipine. Kako su oboje veliki ljubitelji mora, nakon vjenčanja u talijanskom gradiću Lecceu, čemu je nazočilo petsto uzvanika, novac namijenjen mladencima donirali su upravo organizaciji za očuvanje i zaštitu mora.

Član hotelijerske obitelji Davor Lukšić jedan je od najbogatijih Čileanaca hrvatskih korijena. Njegova supruga Cristel talijanski je model i modna dizajnerica, poznatija kao kćerka slavnih talijanskih pjevača Ala Bana Carrisija i Romine Power.

El Niiiido ?? with my ❤️ #palawan #philippines #tb?

A photo posted by CrisBerry ? Cristel Carrisi (@crisberry_) on

Supružnici Lukšić tako su nakon boravka u Čileu, u kojem je Davor odrastao i u kojem mu i danas živi obitelj, odmor potražio u idealnoj zemlji za ronjenje, koju krase koraljni grebeni, vrlo neobične, raznobojne ribe, a čije su pješčane plaže poznate po kristalnobijelom pijesku, mekom poput pudera, i kojima dominiraju brojna kokosova stabla.

Hat game strong #palawan

A photo posted by CrisBerry ? Cristel Carrisi (@crisberry_) on

Svoje je dojmove plavokosa Cristel Carrisi podijelila na društvenim mrežama. Fotografije, koje je objavila na Instagramu, otkrivaju da se par trenutno odmara na otoku Palawanu, uživajući u bujnoj vegetaciji, kupanju ili u vožnji malenim čamcem, za čijim je kormilom naravno njezin suprug Davor Lukšić.

U talijanskom gradiću Lecceu, u crkvi San Matteo, sudbonosno da izrekli su u rujnu prošle godine

☀️ #ilmiosole

A photo posted by CrisBerry ? Cristel Carrisi (@crisberry_) on