EMMA HEMING WILLIS

Supruga Brucea Willisa rasplakala sve novom snimkom

03.04.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Povodom 11. rođendana njihove kćeri Mabel Ray, Emma Heming Willis objavila je na svom Instagram profilu video sastavljen od još neviđenih obiteljskih fotografija i snimki, na kojima su, većinom, njezin voljeni suprug Bruce Willis i njihova mezimica

Tri tjedna nakon što se okupila cijela obitelj kako bi proslavila rođendan bolesnog Brucea Willisa, njegova druga supruga, Emma Heming Willis, novim je videom rasplakala sve.

Na svom Instagram profilu, gdje inače redovito Willisove obožavatelje obavještava o njegovom zdravstvenom stanju, ovoga je puta objavila video napravljen povodom 11. rođendana njihove starije kćeri Mabel Ray.

Video je sastavljen od niza fotografija nastalih tijekom proteklih 11 godina, a među kojima je i jedna od najnovijih, na kojima se vidi holivudski glumac u trenucima kada je dijagnosticirana frontotemporalna demencija već uzela svoj danak.

Za svoju stariju kći Emma je imala samo riječi hvale, pa je tako napisala kako je njezina energija zarazna, ali i da svojim osmijehom i toplinom zagrije cijelu sobu kada se u njoj pojavi.

  • +7
Emma Heming Willis Izvor: Profimedia / Autor: Sean Zanni / Getty images / Profimedia

Osim 11-godišnje Mabel, Emma i Bruce Willis u braku su dobili i Evelyn, kojoj je osam godina i koja je zapravo, kao najmlađa, obiteljska mezimica.

'To kako ti voliš i brineš za svoju obitelj i prijatelje divno je svjedočiti. Nastavi sjati ljubavi moja i uvijek zapamti da živiš život punim plućima', napisala je Emma Heming Willis.