VESELJE U OBITELJI

Suprug Scarlett Johansson potvrdio ono o čemu Hollywood već neko vrijeme bruji

18.08.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Komičar Colin Jost, suprug zvijezde 'Crne udovice' Scarlett Johansson, otkrio je kako u njihovu obitelj stiže prinova

Colin Jost, piše Page Six, prilikom svog stand-up nastupa u Ridgefield Playhouseu u Connecticutu, potvrdio je nagađanja o tome kako lijepa glumica očekuje drugo dijete.

'Dobit ćemo bebu, jako smo uzbuđeni', rekao je okupljenima sretni otac što je potvrda brojnih spekulacija o trudnoći slavne glumice.

Još u srpnju Page Six je pisao kako Scarlett i Colin očekuju prinovu.

  • +7
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Scarlett se, kako se pisalo, u velikoj tajnosti vjenčala sa 39-godišnjom zvijezdom 'Saturday Night Livea u listopadu 2020. nakon tri godine veze.

Inače, Johansson (36) već ima 6-godišnju kćer Rose iz prethodnog braka s Francuzom Romainom Dauriacom.

Glumica je pokrenula glasine o trudnoći kad je u lipnju izostala izostala s nekoliko promotivnih aktivnosti vezanih uz 'Crnu udovicu', veliki akcijski hit Marvela i Disneyja.

Umjesto toga, glumica nominirana za Oscara imala je promotivne nastupe putem Zooma, pojavljujući se virtualno u emisiji 'The Tonight Show' kako bi razgovarala s Jimmyjem Fallonom 21. lipnja, a snimana je samo do struka.

Inače, kako se pisalo, Johansson trenutno tuži Disney, budući da je kako tvrdi njezin ugovor prekršen kada je 'Crna udovica' objavljena na Disney+.

Hollywood Reporter objavio je ovaj tjedan kako će se Scarlett pojaviti u novom filmu Wesa Andersona u kojem glume Margot Robbie i Tom Hanks - kao i omiljeni Andersonovi glumci: Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman i Tilda Swinton. Pojedinosti o zapletu drže se u tajnosti, a detalji lika Scarlett Johansson još nisu otkriveni. Glasnogovornik Colina Josta nije bio dostupan za komentar o trudnoći Scarlett Johansson, piše Page Six.