SPREMA SE RUŽNA PARNICA

Suprug ju je izbacio iz zajedničkog doma: Nakon pet godina braka rastaje se jedna od najpoznatijih holivudskih blizanki Mary-Kate Olsen

14.05.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je papire za razvod Mary-Kate Olsen podnijela prije točno mjesec dana, o svemu se doznalo tek sada, a glumica, koju hrvatska javnost pamti po ulozi najmlađeg i najslađeg člana humoristične serije 'Puna kuća', sada je otkrila kako ju je suprug, francuski bankar Pierre Olivier Sarkozy izbacio iz njihovog iznajmljenog njujorškog doma

Čini se da će brakorazvodna parnica 33-godišnje Mary-Kate Olsen i francuskog bankara Pierrea Oliviera Sarkozyja biti poprilično ružna, što bi se moglo zaključiti već po tome da ju je 50-godišnji suprug već izbacio iz njihovog zajedničkog doma u New Yorku.

Glumica i najpoznatija holivudska blizanka, koja se za Sarkozyja udala 2015. godine, papire za razvod potpisala je 17. travnja kada je, kako je rekla, 'bilo jasno da je njezin brak gotov', a paralelno s tim narušio se i njihov odnos. Papire je podnijela na sudu u New Yorku, iako zbog pandemije koronavirusa oni u to vrijeme nisu primali papire za razvod.

Kako bi čim prije završila to poglavlje života, Mary-Kate Olsen zatražila je od suda da ubrzaju brakorazvodnu parnicu. 'Moj suprug je raskinuo ugovor za naš dom u New Yorku i to bez mog pristanka. Budući da on od mene očekuje da se iselim iz našeg doma do 18. svibnja, i to u New Yorku u kojem je zbog pandemije koronavirusa trenutno nemoguće bilo što napraviti, molim vas da prihvatite moj zahtjev i ubrzate parnicu', stoji u sudskim papirima.

'Na podmukli način pokušava mi oduzeti kuću u kojoj smo živjeli i ako bude uspješan u tome, ne samo da ću izgubiti svoj dom, već riskiram i da izgubim svu svoju osobnu imovinu.'

Iako je, kako kaže, tražila od Sarkozyja, ali i vlasnika stana, da joj produže ostanak u stanu do 30. svibnja, budući da zbog pandemije trenutno ne može potražiti novi stan.

  • +4
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mary-Kate Olsen tvrdi kako je njezin brak s polubratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja 'krenuo nizbrdo' i prije pandemije. 'Naš je odnos bio narušen već posljednjih šest mjeseci.'

U sudskim papirima ona traži da i dalje može koristiti njihovu kuću u Bridgehamptonu, stan u Gramercyju kao i još jedan stan u Istočnoj 49. ulici. Mary-Kate Olsen, čije se bogatstvo, koje dijeli sa sestrom blizankom Ashley, procjenjuje na 100 milijuna dolara, traži da sud iskoristi i njihov predbračni ugovor kojim bi Sarkozy trebao nastaviti plaćati njezino zdravstveno osiguranje, kao i stomatološke usluge.

S druge strane, putem svog odvjetnika, javio se i sam Sarkozy koji tvrdi kako je, nakon povratka u njujorški stan, primjetio kako iz njega nedostaju mnoge njegove, ali i zajedničke osobne stvari, stoga želi popis svega što je njegova supruga uzela, a kako bi se kasnije moglo sve u brakorazvodnoj parnici podijeliti.