RUBEN VAN GUCHT

Suprug Blanke Vlašić snimkom otkrio njezin sve veći trudnički trbuščić

14.06.2022 u 17:06

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić uistinu uživa u bračnom životu s belgijskim sportskim novinarom Rubenom van Guchtom. Novopečeni supružnici trenutno su ponovno na putu, na još uvijek nepoznatu destinaciju i to automobilom, gdje je i nastala ova snimka

'Uvijek ovo radi, no imam i ja svoju arhivu...' Napisala je to na objavljenom videu na Instagram Storyju naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić koja trenutno uživa u svojoj prvoj trudnoći.

Video je snimio njezin suprug, sportski novinar Ruben van Gucht, koji sjedi za upravljačem osobnog automobila te okreće kameru prema suvozačkom mjestu na kojem spava trudna Blanka Vlašić.

Lagano polegnutog sjedala, Blanka spava sa sunčanim naočalama na licu, okrenuta prema suvozačevim vratima, vezana sigurnosnim pojasom i ruku prekriženih preko trbuščića.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Inače, Blanka Vlašić nemalo je iznenadila javnost kada je 26. svibnja objavila sretnu vijest da se tijekom vikenda udala kao i da sa svojim novopečenim suprugom, Belgijancem Rubenom van Guchtom čeka prvo dijete. Ono zbog čega su svi ostali iznenađeni je to što nitko nije niti znao da je Blanka u vezi, a kamoli da je trudna.

Svoje prvo dijete, sina, bračni par van Gucht dobit će krajem godine, što će ujedno u obitelji Vlašić biti i prvo unuče.