PLES, ZABAVA I SEVERINA

Što su HRT, Nova i RTL pripremili za Staru i Novu godinu

31.12.2013 u 11:38

Bionic
Reading

Kao što je uobičajeno, HRT i ove godine nudi najbogatiji TV program na Staru i Novu godinu, NovaTV 2014. će dočekati uz mnogo zabavne glazbe, a RTL se odlučio za snimku Severinina koncerta iz svibnja 2013. godine

Zabavni program Hrvatske televizije od 20 sati i 20 minuta uvodi gledatelje u program dočeka Nove godine emisijom 'Pa i nisi bila tako loša'. Meštar ceremonije bit će Dražen Čuček, a sudjeluju Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Sandra Perković, Miro Ungar, Nikša Kušelj, Ivanka Boljkovac, Ervin Baučić, Ronald Braus, Željko Vukmirica, Vid Balog i Jura Blažević iz Connecta.

U posebnom izdanju 'Plesa sa zvijezdama', koje slijedi u 21,05 sudjelovat će pet najljepših i najsmješnijih pobjedničkih parova iz proteklih sezona. Oko 22,20, počinje emisija 'Bam, bam, babalu, bam' uz Olivera, Vannu, Borisa Novkovića, Nove Fosile, Petra Grašu, Gorana Karana, Maju Blagdan, Milu Elegović, Mariju Borić, Giuliana, Juru Pađena, Alena Vitasovića, Maria Petrekovića. Voditelji glazbenog showa bit će Karmela Vukov-Colić i Mirko Fodor.


Ulazak u Novu 2014. HRT 1 dočekat će uz mnogo glazbe i u veselom društvu. Emisija 'Ispili, popili, svima na veselje' u najluđoj noći donosi tradicijske pjesme u posebnom ambijentu 'zagorske kleti' gdje će nastupit oko 90 izvođača; KUD Ivan Goran Kovačić, Zvjezdice, Zvizde, klapa Boneti, Zrinka Posavec, Ivan Štajduhar, Kruno Dražić, Kruno Golubičić, Stjepan Fortuna te mnogi drugi hrvatski glazbenici.

Na Drugom programu HRT-a od 20 sati prikazuju se filmovi 'Mamma mia', 'Red' i 'Kaos'.

NovaTV od 22 sata na programu nudi specijal 'I godina Nova 2014.' Glazbeni hitovi i pozitivna energija ispunit će svečanu večer uz najpopularnije hrvatske glazbenike. U 2014. godinu gledatelje će ispratiti Magazin, Severina, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Zlatko Pejaković, Miroslav Škoro, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Neda Ukraden, Tonči Huljić, Dražen Zečić, klapa Intrade, Mejaši i drugi.

U prvim minutama nove, 2014. gledatelji mogu uživati u novogodišnjem glazbenom showu 'S Novom u Novu'. Uz pregršt dobre glazbe gledatelji se mogu uključiti u program uživo, čestitati novu godinu ili obaviti novogodišnju kupnju za jednu kunu. Voditelji glazbenog showa bit će Mirna Maras i Dalibor Petko.

Nakon TV premijere 'Film o superjunaku', RTL u veliko finale večeri ulazi sa Severinom, uz pjesmu, ples i spektakularni koncert s turneje Dobrodošao u klub koji je 11. svibnja 2013. održala u zagrebačkoj Areni.

Bogat TV program 1. siječnja

HRT 1. siječnja u 8,15 na Prvom programu prikazuje filmski klasik 'Brak na talijanski način'. Program se nastavlja jednom novogodišnjom epizodom popularne serije 'Odmori se, zaslužio si' i francusko-britanskim filmom 'Mayerling'.

Tu je i tradicionalni 'Novogodišnji koncert iz Beča' čiji prijenos počinje na samu Novu u 11,15.

Prvi dan nove godine završava s najgledanijim domaćim filmom u 21. stoljeću, 'Svećenikovom djecom' redatelja Vinka Brešana.

NovaTV u 20 sati donosi prvu epizodu najavljivane serije 'Dila' o ljubavi koja ne poznaje granice. Dramatičnu ljubavnu priču o ljubavi i mržnji, zločinu i kazni, osveti i oprostu.

RTL 1. siječnja u popodnevnim satima nudi komediju 'Tvoji, moji i naši', a za kraj večeri prikazuje Anthonyja Hopkinsa kao Hannibala Lectera u zadnjem nastavku trilera o ljudožderu 'Crveni zmaj'.