vidno MRŠAVIJI

Što se to događa s Bradom Pittom?

17.05.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Postupak rastave braka Angeline Jolie i Brada Pitta još je u tijeku. Glumac prolazi kroz najteže životno razdoblje, što se može primijetiti i po njegovom vidno mršavijem i ispijenom izgledu, a u svemu tome najveća su mu utjeha njegova djeca. Potpuno iskreno progovorio je o toj bolnoj temi, povratku na posao i svojoj svakodnevici

Budući da su prije nekoliko mjeseci Brad Pitt i Angelina Jolie predali papire za razvod, sada se pokušavaju prilagoditi novonastaloj situaciji te pronaći najbolji način da ona ne utječe puno na njihovo šestero djece.

'Nemam nikakvih tajni. Ljudi smo i smatram svako ljudsko stanje vrlo zanimljivim. Ako ne razgovaramo o tome, onda ne može ni biti bolje', otvoreno govori Brad u svom posljednjem razgovoru s američkim novinarima.

Razvod i cijela ta pravna borba oko djece ostavili su na njemu fizičke posljedice. Sve je rezultiralo njegovim iznimno mršavim izgledom, a posljednje fotografije mnoge su iznenadile. 

U vrlo širokim i staromodnim smeđim hlačama, koje je morao stegnuti remenom, zelenoj kariranoj košulji  i sakou koji se podudara s bojom hlača, osim što izgleda mnogo starije no što jest, djeluje vrlo ispijeno i umorno.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je usred pravne bitke koja će mu, ovisno o presudi, itekako promijeniti život, Brad se trudi zadržati pozitivan stav. Zato nastoji svoj život koliko-toliko držati pod kontrolom, a najveća utjeha su mu upravo djeca.

'Djeca su sve. Djeca su vaš život - okupiraju ga i traže svu vašu usredotočenost, kao što bi i trebala', rekao je Pitt.

'Ne razmišljam o samoubojstvu ili nečem takvom. Još uvijek postoji mnogo toga lijepog u životu. Kao i još mnogo ljubavi koja se može dati. Sve je u redu. To je život', smireno je progovarao 53-godišnji glumac.

News💕 #JolieKids #JoliePitt #BradPitt #AngelinaJolie #ShilohJoliePitt #KnoxJoliePitt #VivienneJoliePitt

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) on

Tako se između ostalog vratio na posao. Ovih dana promovira svoj novi ratni film 'War Machine', u kojem igra generala Glena McMahona.