PRED SAM KRAJ

Što rade stanari BB kuće predzadnji dan

25.06.2011 u 19:02

Bionic
Reading

Finale se bliži i čak i stanari BB kuće su toga svjesni. Većinu su vremena zamišljeni i razgovaraju o posljednja tri mjeseca

Na kraju napetog petka stanari su rano zaspali. Možda najjasniji pokazatelj da su stvari drugačije ovih zadnjih dana bila je praznina u Marijaninu krevetu, gdje je umjesto Nemeša bila samo njegova fotografija.

Duško se prvi probudio, a nedugo nakon njega i drugi stanari. Dugu tišinu poremetila je samo kratka svađa Brendona i Soraje oko doručka.

Razne teme se nižu tijekom dana – od nominacija i cjelokupnog iskustva BB kuće, pa sve do izbacivanja stanara prethodne večeri. Duško je također želio saznati što je Marijana dobila u Pandorinoj kutiji, pa mu je odgovorila da je u pitanju bio telefonski poziv.

Horvata je s druge strane zanimalo je li očekivala telefonski poziv. Marijana mu je odgovorila da nije i da ju je to pogodilo.

Duško je dodao da ne može zamisliti da bi njegova supruga mogla izdržati bez svoje djece, na što je Marijana rekla da je i ona tako mislila dok se to nije dogodilo s ulaskom u BB kuću. No nakon ovog iskustva, dodala je, nema se namjeru više odvajati od svoje kćeri.

Horvat je pokušao malo smanjiti težinu razgovora pa je rekao da je njezina kći sigurno gleda na televiziji, no Brendon je u svom stilu uspio i to sabotirati kad se kroz smijehi nadovezao da joj baš ne daju uvijek gledati, pa joj pokriju oči.

Bez obzira na zločesti komentar, Brendon je nastavio razgovor i rekao da je siguran da će Marijana s vremenom imati priliku za objašnjavanje, kako joj kći bude odrastala.

Kasnije se razgovor vratio na situaciju u kući i Marijana je rekla da još uvijek ne vjeruje da su Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš izbačeni, no da će u nedjelju ionako sve biti gotovo. Horvat se, uz primjedbu da je sve to čudno, prisjetio raznih događaja prošla tri mjeseca i na krajuizjavio da je sretan što je u kući stekao prijatelje i što će se poslije kraja Big Brothera ponovo vidjeti s njima.

Marijana se složila s Horvatom da ta tri mjeseca i nisu ispala onoliko teška koliko su svi mislili.