kakav tretman

Što kažete na luksuzni apartman u kojem je rodila Amal Clooney

Amal i George Clooney

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su jučer prvi put postali roditelji Amal i George Clooney postali su i glavna tema svih medija, a sada su izašli novi detalji poroda. Lijepa odvjetnica smještena je u luksuznom apartmanu u kojem se za doručak serviraju dimljeni losos i šampanjac, a u kojem je rodila i britanska pjevačica Cheryl Cole

U samo nekoliko minuta politika je pala u drugi plan, a svi su se svjetski mediji raspisali o najvažnijem trenutku u životu supružnika Clooney. Naime jučer su Amal i George Clooney postali roditelji Elle i Alexandera. Nije prošlo dugo, a u javnosti su se pojavili i neki zanimljivi detalji, poput onog kako izgleda apartman u kojem je Amal rodila i što sve on nudi, sve do poklona koji su već počeli pristizati u njihov dom.

  • +17
  • +14

Clooneyjevo vjenčanje

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Počnimo od bolnice i apartmana u kojem su smješteni blizanci i njihova mama. Riječ je o londonskoj bolnici Chelsea and Westminster Hospital i njenom ekskluzivnom odjelu Kensington Wing, koji su odabrali i mnogi drugi celebrityji za rođenje svoje djece. U istom apartmanu bila je smještena britanska pjevačica Cheryl Cole, koja je u njemu u ožujku rodila sina Beara.

Cijena boravka u privatnom apartmanu iznosi nevjerojatnih 72 tisuće kuna po danu, a novopečene majke za doručak dobivaju dimljeni losos i bočice šampanjca od petstotinjak kuna. Iako, malo kome je jasno to zašto se majkama, nakon poroda, poslužuje alkohol.

Ekskluzivni odjel sastoji se od 16 soba, od kojih svaka ima svoju privatnu kupaonicu, velike krevete, televizor, frižider i Wi-Fi. Te sobe, odnosno apartmane, još nazivaju Rolls Royceom za rađanje, a sasvim običan porod tamo ćete platiti više od 35 tisuća kuna. U cijenu je uključena 24-satna skrb, a u samoj bolnici često se postavljaju izložbe te održavaju koncerti za pacijente.

Stoga ni ne čudi to da su Clooneyjevi odabrali upravo tu bolnicu za rođenje blizanaca. Dolazak Elle i Alexandera na svijet razveselio je mnoge, a poznati prijatelji već su krenuli slati poklone. Ponosna baka, Amalina majka Baria, kupila je dva odijelca od organskog pamuka - za Alexandera je odabrala sivu boju s likom medvjeda na njemu, dok je Elli odabrala pastelnozelenu sa zečićem.

Special delivery. #HouseOfFriends

Objavu dijeli Casamigos Tequila (@casamigos)

Osim ponosne bake, paket prepun potrepština za bebu poslao je kućni prijatelj Rande Gerber, suprug Cindy Crawford, koji je objavio i video na kojem gura kolica prepuna kutija s pelenama. Uz njega je napisao: 'Posebna isporuka.'

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!