pustila glas

Što će reći Huljić? Nataša Janjić Medančić uz pratnju supruga zapjevala pjesmu iz osamdesetih, svi je hvale

09.12.2022 u 09:30

Bionic
Reading

Prije jedanaest godina smo je čuli kako nastupa u showu 'Zvijezde pjevaju', snimila je i duet s riječkim glazbenikom Borisom Štokom, zapjevala na Rujićevim večerima, a sad je u kućnoj atmosferi guštala u glazbi u najboljem društvu

'Često za dušu znamo doma pjevati. Jedan period nas je Kaja stopirala, nešto joj nije bilo drago kad vidi da tata uzima gitaru, ali baš ste me podsjetili da je vrijeme da obnovimo naviku, bit će veselo', ispričala je nedavno Nataša Janjić Medančić za tportal. I bilo je veselo, a navika se, očito, polako počinje obnavljati. Glumica je uz pratnju gitare koju je svirao njezin suprug Nenad Medančić zapjevala je pjesmu 'Balkanska ulica' grupe Magazin.

'Ovako mi to nekad kod kuće. Za dušu. I kad je kiša’, napisala je u opisu videa, a očekivano, krenuli su pozitivni komentari jer je vrlo točno otpjevala pjesmu koju je otjpevala Ljiljana Nikolovska, po mnogima najbolja pjevačica grupe Magazin. 'Izvedba fenomenalna', 'Kompletna performerica', Ajme kako je ovo dobro! Bravo', poručili su joj pratitelji, a jedan od njih je i predložio duet s Jelenom Rozgom.

Inače, Nataša Janjić Medančić je svojedobno otkrila da pjeva otkad zna za sebe. U njezinoj se kući, kazala je, uvijek se slušala glazba ili na radiju koji se nije gasio ili na kazetofonu, sviralo se i pjevalo u društvu. Glazbu osjeća 'samo kao veselje i zvučnu kulisu života i zato, kad je tužna, isključi glazbu kako je ne bi kvarila tugom'. Također je rekla da je suprug najviše ohrabruje i hvali pa misli da će se upravo zbog njega u budućnosti možda ozbiljnije uhvatiti pjevanja. Priznala je da bi voljela samostalno snimiti pjesmu, možda čak objaviti i album, to joj je velika želja.

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo