romantični prizor

Stjepan Vukadin prisjetio se jednog od najljepših dana u životu: Podijelio rijetku fotografiju sa suprugom na njihov veliki dan

17.11.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Dok gledatelji prate nove kulinarske avanture ovogodišnjih kandidata popularnog showa 'MasterChef', naš kulinarski chef i najmlađi član žirija u slobodno vrijeme uveseljava pratitelje na Instagramu nekim do sad ne viđenim prizorima iz svog života

Stjepan Vukadin je zahvaljujući showu 'Masterchef', postao dobro poznato i omiljeno lice diljem Hrvatske pa javnost s veseljem prati što objavljuje na društvenim mrežama. Ljubav prema kuhanju povezala ga je i s ljubavi njegovog života, suprugom Katarinom.

Vjenčali su se u studenom 2019. godine, a očito im je ovih dana bila godišnjica braka pa je slavni chef pokazao detalj s njihovog velikog dana. Kako je ranije otkrio, upoznao ju je kad se zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje i to već na njen prvi radni dan. 'Jako dobro zna kad je nešto dobro, a kad ne. Pa mislim da mi ona i je najveći kritičar kad su nova jela u nastajanju', ispričao je ranije za tportal.

Inače, prije nekoliko dana poznati chef je pokazao neodoljive fotografije svog sinčića Gabrijela. Na prve dvije fotke mališan pozira sam, a na trećoj ga ponosni otac drži u naručju. 'Njegov osmijeh najdragocjenija je stvar na svijetu!' napisao je Stjepan uz objavu.

Stjepan Vukadin Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX