'REŽIM'

Stiže uzbudljiva serija s 'kancelarkom' Kate Winslet u glavnoj ulozi

09.02.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Nova HBO-ova miniserija 'Režim' (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, bit će premijerno prikazana 4. ožujka na streaming platformi HBO Max u 20 sati

Nakon što je sve očarala svojom glumom u seriji 'Mare iz Easttowna', Kate Winslet vraća se na male ekrane u 'Režimu', koji potpisuju autori višestruko nagrađivane serije 'Nasljeđe (Succession).

Kate ćemo vidjeti u ulozi diktatorice izmišljene srednjoeuropske autokracije koja se suočava s unutrašnjim previranjima što prijete njenom položaju.

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rastakati.

Režim (The Regime) Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO Max

Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače, kancelarka Elena Vernham (Kate Winslet) postala je sve više paranoična te se okrenula nestabilnom vojniku Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), kao malo vjerojatnom pouzdaniku.

Kako Zubakov utjecaj na kancelarku nastavlja rasti, njezini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palače i zemlje oko nje.

  • +14
Režim (The Regime) Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO Max

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs.

Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.