VESELJE ZA OBITELJ

Stiže prinova: Anita Dujić otkrila da čeka bebu

19.07.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Domaća trendseterica i dekoraterka seta te njezin dečko, glumac Duncan Broadfoot postat će roditelji. Anita Dujić ponosno je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila veliku i važnu vijest

'Jedno jutro u Puli', napisala je Anita Dujić pored crno-bijele fotografije, a u hashtagu je najavila #thethreeofus (nas troje) te je tako zgodna Trogiranka obznanila da će prvi put osjetiti čari majčinstva.

Jedno jutro u Puli...🖤 #thethreeofus #happinessoverload #6monthstogo #tb

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Na samom početku godine spakirala je kofere i otputovala u London. Premda su mnogi mislili da je razlog bila ljubav, pravi razlog je poslovna ponuda koju Anita nije mogla odbiti. Sve se poklopilo u najboljem mogućem smislu jer vezu s dečkom Duncanom Broadfootom nije morala održavati na daljinu.

Anita vodi svoj brend nakita često surađujući s domaćim dizajnerima i časopisima. Osim toga, sedam godina radi na setovima domaćih serija i velikih blockbustera, a u taj svijet ju je uveo bivši suprug, scenograf Ivan Veljača. Od njega se razvela 2015. godine, a nakon toga bila je u vezi s glumcem Ivanom Hercegom. Par se odlučio razići nedugo nakon prve godišnjice veze.

Škota Duncana Broadfoota je bivša Miss turizma upoznala na Visu, na kojem je prošlog ljeta radila kao dekoraterka na filmu 'Mamma Mia 2'. Njihova ljubav otad se razvila pa su znali biti viđeni u romantičnim šetnjama Zagrebom, a na Šri Lanki su dočekali Novu godinu.

Prije nekoliko mjeseci najavila je da bi se u budućnosti voljela više posvetiti svom privatnom životu. Želja joj se sada, čini se, ispunila.

  • +11
Anita Dujić Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivana Kaurloto