hrvatski lanac centra na više od 40 prodajnih mjesta

Anita Dujić je modna ikona u vlastitom gradu!

21.11.2017 u 14:50

Bionic
Reading

Anita Dujić je zaštitno lice hrvatskog lanca prodavaonica CENTRA koji predstavlja zimsku kolekciju namjenjenu ženama, muškarcima i djeci

Anita Dujić još se jednom vratila kao zaštitno lice modne kampanje za hrvatski lanac prodavaonica CENTRA. Iza objektiva najpoznatiji je street style fotograf Goran Čižmešija, a ulice grada Zagreba sad već tradicionalno inspiriraju i svakoj fotografiji daju poseban šarm.

U potrazi za aktualnim modnim kombinacijama za žene, muškarce i djecu, CENTRA je neizostavna adresa! Očekuje te bogat izbor odjevnih predmeta u širokom rasponu veličina uz koje ćeš svaki dan započeti sa stilom.

Zimska kolekcija puna je nosivih, klasičnih komada upotpunjenih trendi elementima – sve ono što je potrebno kako bismo bili spremni za sve izazove koje nam donosi užurbani gradski život. Od odlaska na posao u elegantnim kombinacijama haljina ili pak finih bluza i hlača do dnevnih casual kombinacija u kojima prevladavaju suknje, traper komadi te majice i vestice sa naglašenim printevima i ušivenim detaljima. CENTRA žena svaku će modnu kombinaciju dodatno začiniti zanimljivim torbicama, cipelama i šalovima koje će podići i najjednostavniji outfit.

CENTRA muškarac zna što želi. Prilikom odabira odjeće, kvaliteta materijala mu je na prvom mjestu, a prednost daje bezvremenskom dizajnu i već provjerenim kombinacijama. Od finih sakoa, košulja i keper ili samt hlača do trapera u kombinaciji s kožom i pamučnim majicama za opuštenije trenutke, udobnost je uvijek na prvom mjestu.

CENTRA donosi priču i za najmanje – dječaci i djevojčice zablistat će u veselim dnevnim kombinacijama prepunim printeva i šarenih detalja s kojima će biti zadovoljne i najzahtjevnije male modne ikone.

CENTRA, CENTRA mini i Moderato prodavaonice možete posjetiti na više od 40 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Postani i ti dio CENTRA modne priče!

Mogućnost preuzimanja kupona s popustom od 15% na cijelokupnu kolekciju na svim prodajnim mjestima CENTRA, CENTRA mini I Moderato OVDJE

Više na www.centra.hr