DAVNIH DANA

Izabel Kovačić iznenadila obožavatelje fotografijom iz djetinjstva: 'Jednom davno kada sam bila turist u Zagrebu'

14.04.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić proteklih je dana imala vremena za istraživanje starih obiteljskih albuma, a tada je naišla na svoje fotografije iz djetinjstva

Zgodna Izabel Kovačić putem Instagram profila pokazala je svojim brojnim pratiteljima fotografiju iz rane mladosti, kada je kao malena djevojčica u šetnji s roditeljima odlučila pozirati na Tomislavcu.

Odjevena u crvenu bluzicu i traper suknjicu sa širokim osmijehom na licu i prepoznatljivom bujnom plavom kosom nešto kraće duljine nego što je nosi danas, Izabel je spretno pozirala pred objektivom svojih roditelja.

'Jednom davno kada sam bila turist u Zagrebu', poručila je gospođa Kovačić pored fotke koja je razveselila javnost.

Inače, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića svoje dane u izolaciji najradije provodi u vrtu.

Nogometaš i vlasnica dječjeg modnog brenda Lunilou dane provode u svom domu u Londonu, kao i većina svijeta, a lijepa Izabel pronašla je novu zanimaciju.

U pauzama od reklamiranja svog eko brenda plavokosa Zagrepčanka brine o svom vrtu. Izabel je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira pokraj grma ružmarina u svome vrtu, s vrtlarskim rukavima i kanticom za zalijevanje, uz kratki opis 'Love' (ljubav).

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Out and about.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)