uživa u rodnom kraju

Stiglo je vrijeme za odmor: Goran Višnjić je opet u Hrvatskoj i javlja se s plaže

04.08.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Sredinom srpnja jedan od naših najupsjšenijih glumaca pokazao je fotografiju svoje potpune transformacije na kojoj ima sijedu bradu i kosu, a koja je napravljena za potrebe snimanja Netflixove serije 'Vikinzi: Valhalla' kojoj će se pridružiti u trećoj sezoni. Sad je došao na punjenje baterija u domovinu

S nekoliko fotografija na Instagram storyju Goran Višnjić je ekipi koja ga prati obznanio da je stigao u Dalmaciju. Javio se selfijem uz kojeg je napisao 'doma', a napravio je i par idiličnih fotografija iz Žaborića, mjesta pored njegovog rodnog Šibenika.

Posljednji put je posjetio Hrvatsku u travnju. Sudjelovao je na Američko-hrvatskom forumu povodom 30. godišnjice američko - hrvatskih diplomatsko gospodarskih odnosa. Prije toga je bio u Sloveniji gdje je podržao globalni pokret za spas tla Svjesni Planet - Spasimo tlo.

  • +3
Goran Višnjić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Podsjetimo, Višnjić će u seriji 'Vikinzi: Valhalla' utjeloviti Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveško.

Svoju bogatu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji 'Hitna služba', a prije dvije godine se s obitelji iz Kalifornije preselio u Veliku Britaniju.