nakon dva i pol mjeseca

Stigli nalazi, George Michael će napokon biti pokopan

07.03.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Slabo srce i masna jetra uzrok su prirodne smrti pop zvijezde Georgea Michaela u 54. godini života. Preminuo je u svom domu na Božić prošle godine. Nakon više od dva mjeseca čekanja i neizvjesnosti, obitelj preminulog pjevača napokon će moći sahraniti njegovo tijelo, a bit će kremiran u svom omiljenom odijelu i sa zlatnim Cartierovim satom na ruci

Nakon više od dva mjeseca koliko su se čekali nalazi obdukcije otkriveno je od čega je na Božić prošle godine umro slavni pjevač. 'George Michael umro je prirodnom smrću izazvanom zbog slabog srca i masna jetra i rasprava o njegovoj smrti je zaključena', izjavio je mrtvozornik Darren Salter.

Budući da je potvrđen prirodni uzrok smrti, policija je prekinula daljnju istragu rekavši kako za njom nema potrebe. U službenom izvještaju navedeno je kako je pop zvijezda bolovala od kardiomiopatije, miokarditisa, a imao je i problema s jetrom.

'S obzirom na nalaz mrtvozornika, svaka se daljnja istraga obustavlja i u budućnosti se u vezi ove smrti više nećemo oglašavati. Obitelj je zamolila javnost i medije da poštuju njezinu privatnost', službeni je dopis policije medijima.