KAKVA LIJEPA VIJEST!

Stigla službena potvrda: Matija Cvek ne samo da je zaljubljen nego čeka i bebu

24.11.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Ono o čemu se do sada samo šuškalo u kuloarima, sada je pjevač Matija Cvek i potvrdio na svom Instagram profilu. Idućeg proljeća on i njegova djevojka, samozatajna Zagrepčanka Miriam Cikron postat će prvi puta roditelji

Lijepa vijest koja je danas uistinu iznenadila sve obožavatelje Matije Cveka nije mogla doći u ljepše vrijeme od ovoga. Uoči početka najljepšeg perioda u godini, Matija Cvek odlučio je s njima podijeliti svoju sreću, pa je na Instagramu na simpatičan način 'potvrdio' ono o čemu se već duže u kuloarima šuškalo.

Ne samo da je već više od godinu dana sretan i zaljubljen u samozatajnu Zagrepčanku Miriam Cikron, nego će on i lijepa plavuša ovog proljeća prvi puta postati roditelji.

Ovo je itekako iznenađenje jer Matija Cvek o svom privatnom životu ne voli pričati u javnosti, pa je tek uzak krug ljudi znao da je zaljubljen u Miriam, koja je inače i koautorica ilustracije za njegov posljednji album.

O Miriam Cikron zna se da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet.

dobra atmosfera

Koncert za pamćenje: Matija Cvek oduševio mostarsku publiku

Pogledaj galeriju

Inače, 2023. godina za Matiju Cveka uistinu je posebna. Ne samo da je pronašao sreću s Miriam, saznao da će postati otac, već je izdao i drugi album 'Vile se ovdje igraju', kao i snimio duet s Marijom Šerifović koji je u kratkom roku postao veliki hit.

Komentar menadžerskog tima Matije Cveka do trenutka izlaska ovog teksta nismo dobili.