SREĆA U OBITELJI

Stigao nasljednik: Antonela i Valent Sinković dobili sina

27.03.2021 u 11:40

Bionic
Reading

U subotu 27. ožujka, u ranim jutarnjim satima, Antonela Sinković rodila je svoje prvo dijete. Malenom nasljedniku najviše se veseli poznati otac, veslački as Valent Sinković, kao i stric Martin Sinković

U obitelji Sinković danas se slavi od ranih jutarnjih sati, kada je Antonela Sinković rodila prvo dijete veslačkom asu Valentu Sinkoviću. Sretnu vijest otkrio je Story.hr, a upravo su oni objavili početkom veljače da će Antonela i Valent Sinković uskoro postati roditelji.

Malenom dječaku posebno se razveselio ponosni otac Valent, ali i stric Martin Sinković. Iako su, kako je otkrio u intervjuu za Story, bili uvjereni da im stiže djevojčica, na kraju se rodio sin.

'Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji', izjavio je tada Valent Sinković.

  • +3
Antonela Sinković, Valent Sinković Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Mislim da se za ulogu oca ne trebam puno pripremati, smatram da je to prirodno i da se osjećaj razvije nakon rođenja djeteta. Nadam se da ne griješim', a griješi li ili ne, doznat će sada 32-godišnjak.