povratak u prošlost

Stari i mladi 'morski vuk': Tony Cetinski oduševio fotografijom snimljenom prije 22 godine

29.09.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Jedan od svojih najboljih dueta, pjesmu 'Morski vuk', pjevač je snimio s Oliverom Dragojevićem 1995. godine. Nakon što su je predstavili na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana postala je veliki hit. Tony Cetinski na svojim profilima na društvenim mrežama prisjetio se tog splitskog nastupa crno-bijelom fotografijom

'Tko kaže da se na festivalu nije nastupalo u kratkim hlačama? Stari i mladi morski vuk na Melodijama Jadrana 1995. godine', napisao je Toni pored fotografija koja pokazuje njega i Olivera Dragojevića u backstageu nekad popularnog splitskog festivala. Fanovi su tom objavom oduševljeni pa su komentari bili mahom pohvalni.

Tony Cetinski iznimno cijeli svog starijeg kolegu, za kojeg je jednom prilikom izjavio da mu je poput oca.

'Njih su dvojica čak i isto godište. Oliver nije čovjek koji pametuje, ali mi je puno pomogao savjetima. Uvijek ću pamtiti njegove riječi - ‘mali, nemoj piz..., nego pivaj’. Nakon njegovih savjeta počeo sam više paziti pri odabiru onoga što ću i kako pjevati. Rezultati su došli vrlo brzo', izjavio je ranije.

  • +3
Tony Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Tony i Oliver pjesmu 'Morski vuk' često su izvodili gostujući jedan drugome ili nekom drugom od kolega na koncertima, a redovito je izvode i na svojim nastupima.

  • +4
Oliver Dragojević Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo/Cropix